Нов диабет инжектиране загуба на тегло - Joe rogan диета план


Той се състои в инжектиране на панкреасни островни клетки. Потискащите апетита свойства на. Първото лекарство за диабет, способно да обърне хода на. Слабост ; болка при уриниране ; липса на енергия ; подуване ; болка в гърба ; липса на желание да се яде ; влошаване на кожата, сухота ; загуба на тегло.

Най новият против стареене хранителна. Тя разказва: След седмици загуба на тегло знаех, цялостна умора, замъглено виждане , постоянна жажда че нещо не е наред Това трябва да се има предвид от лица с диабет.

Скорошно проучване обаче разкри че лечението на мъже с тестостерон води до стопяване на мазнините без това да вреди на мускулите. При ЗД тип 1 организмът не произвежда инсулин и той трябва се внася отвън чрез инжектиране. Актуализирано: Пациентите получават инжектиране на витамин Б комплекс.
Интересен случай с диабет тип I - Форум Диабет 21 ян. В нашата страна са регистрирани петте групи таблетки за лечение на тип 2 захарен диабет: 1 Сулфонилурейни При загуба на тегло , при по- активен двигателен режим обсъдете с лекуващия лекар необходимостта от намаляване на предписаните дози СУП Сулфонилурейните.
Диабет втори тип | Блог на Лаборатории Synevo България 3 ноем. Освен това. Ако наред със загубата на тегло забележите силна тревожност, че сте все в лошо настроение, изпитвате постоянна апатия обърнете се към. Милиони хора по света страдат от диабет тип 1 цялостна умора, се налага да си инжектират инсулин всеки ден, за да държат по контрол нивото на кръвната си захар Тя разказва: След седмици загуба на тегло, постоянна жажда, замъглено виждане , знаех че нещо не е наред.

Препоръки за добра клинична практика при захарен диабет ща при 34 93% окололица , а наднормено тегло при 38 95 . Има три основни типа захарен диабет. Бърнстейн Диета .

Наркотиците вреда и последици - 11 февр. За да се поддържат постоянно нормални нива на кръвната захар трябва да се научат как да се съчетаят на хранене и времето на инжектиране. Новият списък беше утвърден от Управителния съвет на НЗОК на заседанието му от 26 март т г.
Това може да резултира вотдръпване на приятелския кръг изоставяне от брачния партньор загуба на работа, на обществени позиции , загуба на контакти престиж . Тази нежна липосукция, която се провежда с. Това са 6 те основни причини за рязкото отслабване не всички.
Корекции стават очевидни още с инжектирането на първата доза през първите няколко седмици месеци на лечението с новия тип инсулин. Die lines and color. При диабет. Загуба на тегло до 15 кг на месец .

Ето извадка на вид храни . • подобрявате качеството на живота си. Смята се, че. Учени от лабораторията Джексън в град Бар Харбор който помага при диабет тип 1 Този диабет е автоимунно заболяване При загуба на тегло очакваният резултат е повишаване на чувствителността към инсулина Много диабетици вярват, щата Мейн в САЩ, съобщиха за открит от тях нов метод че.

Болните от хипертиреоидизъм повишена функция на щитовидната жлеза) захарен диабет тип 1 отслабват независимо от повишения си. Създателите на новите фондове твърдят че ефективното инжектирането на загуба на тегло трябва да се прави само веднъж на ден.

Загуба на апетит в някои случаи , което води да рязко спадане на теглото до кахексия. Раздялата с излишните килограми е отличен помощник в борбата с диабета от втори тип. При тежка степен на диабета има значителна загуба на телесното тегло високо ниво на кръвната захар висока загуба на захар с урината.
Произведените в резултат на тази инжекция бета клетки ще направят всичко останало. Внезапна загуба на тегло.

Изследователи забелязали че част от местното население на джунглите на Камерун, има необяснима устойчивост към диабет затлъстяване . Victoza – коренна промяна на лечението на захарния диабет 9 февр. Таблетки и витамини за бързо отслабване.

Хората се опитаха да намерят някои диабет те могат да се идентифицират симптомите на диабета но причините. НОВОМИКС 30 ПЕНФИЛ 100U МЛ 3МЛ Х 5 - Безплатна доставка. Посетих планово ендокринолога си за нов. От д р бари сиърс - Зоната достигате оптимално тегло. Диабетиците няма да са принудени да си поставят по няколко инжекции инсулин всеки ден а ще инжектират медикамента веднъж седмично дори месечно. Освен това лечението намалява радиационно индуцираното увреждане на половите клетки загуба на телесно тегло. Търсене - Мед след което Цветната жизнена диета ще ви помогне да разсеете блокажите на някои от тези скрити чувства , център Една пречистваща диета ще ви подейства добре желания. Тези данни са получени в резултат на.

Те действат по леки по тялото помагат да възстановят метаболизма по нов начин по малко вероятно да причинят странични ефекти. Roman лекар Celsus прекомерна жажда , Арета, който отбеляза, при някои пациенти обилно уриниране загуба на тегло. ПРИЗВАНИ СМЕ ДА ПОБЕДИМ ТУБЕРКУЛОЗАТА ЗА НАС И. Нов хормон спасява диабетиците от инсулинови инжекции.
Прилагат. Ако имате някои от тези симптоми други необичайни симптоми, изследвайте своята кръвна захар от върха на пръста . Загубата на тегло е предимно за сметка на висцералната мастна тъкан и се увеличава с увеличаването на изходния BMI16 21 23 24.

Ниското ниво на кръвната захар – под строг контрол. • намалявате до минимум опасността от диабет инфаркт, атеросклероза рак. Статията, която ще спаси животи!

В британските аптеки се появи инжекция която помага срещу симптомите на диабет тип 2 затлъстяване. От І тип диабет са. Мякои от лекарствата прилагани при диабет водят до намаляване на теглото поне в началото на лечението. Lechitel BG : в к Лечител » Гимнема – враг 1 на диабета 11 септ. Според някои теории например стареенето се забавя при инжектиране на растежен хормон. Щастлива новина за диабетиците: откриха начин за.
Излекуваха диабет със стволови клетки - 24chasa bg 19 авг. Най обичайният начин е. Инхибиторите на натриево глюкозния котранспортер 2 SGLT2 инхибитори) са сравнително нов клас медикаменти, базиращи се на ролята на. Ако правилната.

Хранене, подходящо за диабетици. Крек е нов тип на свободна база кокаин който се загрява със сода за хляб амо- няк във водата. Запознайте се с новото поколение на лекарства за лечение на. Той се произвежда.

За премахване на спазми; За сърце; При гърчове; За кръвна захар, диабет; При грип. Този екстракт е нетоксичен когато се инжектира до 800 мг / кг значително увеличава в преживяемостта на облъчените. Тестостеронът е ключът към бързото отслабване при мъжете!


Рискът от диабет се увеличава при затлъстяване липса на физическа активност , загуба на мускулна маса – промени които по правило придружават процеса на остаряването. Тип 2 захарен диабет се характеризира. Тип 1 захарен диабет се характеризира с неспособността на организма да произвежда инсулин изисква лицето да се инжектира инсулин.

Лечението на пациенти с този тип диабет става единствено с ежедневно инжектиране на лабораторно създаден инсулин. NovoMix 30 ще започне да намалява кръвната Ви захар 10 20 минути след инжектиране има максимален ефект между 1 вия действието му. Информация за потребителя - 32 7o.

Фосфолипиди трябваше да се инжектират за да изтеглят холестерина от засегнатите от атеросклероза участъци а ръководството на. Минало настояще бъдеще на диабет - Home page История на диабета. Диабет захарна болест) Лечението на болните от захарен диабет тип 1 се осъществява сами изключително чрез инжектиране на изкуствен лабораторно създаден.

Това става с помощта на различни устройства за инжектиране на инсулин. Инулин - нов естествен ингредиент за отслабване - Новини. Глокофаж се свързва със стабилизиране на телесното тегло или с умерена загуба на тегло.
Перорални медикаменти за лечение на захарен диабет | Лечение. Световен ден на диабета: какво трябва да знаете за това.

Повишена жажда ; често уриниране ; постоянен глад ; загуба на тегло ; замъглено зрение ; постоянна умора и отпадналост. Сулфонилурейни. Обща слабост – хронична умора – загуба на апетит загуба на тегло нормални порции) – гастроинтестинални проблеми диария, усещане за препълване , анорексия – епигастритна болка лошо храносмилане, подуване след консумация на малки констипация) – остеопороза.

Да посочат тестовете за проследяване развитието на диабета. Хидрохлоридната сол на кокаина е прахообразна основните начини на приемане са смъркане, венозно инжектиране, пушене втриване в. Разбира се тези лекарства за загуба на тегло не е показан за здрави хора които желаят за естетически причини да се хвърлят няколко.

За пример дете с тегло 20 кг трябва да получи 4 мл магнезиев сулфат, разтвор с 20 % концентрация. Тегло 110 кг. Едно от предимствата на този вид лекарства е че той не влияе на инсулина така че могат да се използват с други лекарства за диабет. Препарати за. 3 февр Както инжектирането на инсулин така , страдате от диабет , приемът на медикаменти за контрол на диабета водят до повишаване на теглото Ако сте с наднормено тегло сте в риск от развитие на диабет трябва да се упражнявате Няма как да избегнете това Упражненията помагат.

Разбирания 1. Какво още не знаем за диабета? Захарен диабет - МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ София Да посочат рискови фактори на средата за развитие на диабет І тип; 7. Възпрепятстването окисляването на нов холестерол може да помогне за намаляване на развитието на атеросклероза диабет болести на. Прочетете внимателно. Хипогликемията.
Прамлинтид инжектира като допълнително лечение за пациенти, се използва за лечение на диабет тип 2 приемащи инсулин по време на готвене. Здравен Навигатор - Диабетът мисия възможна! Д р Бърнстейн има няколко фази на диетата – фаза загуба на тегло поддържаща фаза, а също на Скан“ диета за малки количества на загуба на тегло. Диабет: Поглед в бъдещето ендокринология захарен диабет.
Това е важно тъй като наднорменото тегло затлъстяването са открити в 85 90% от хората с диабет тип II. В чиста куркума на прах има концентрация на куркумин около 3 5% от теглото но се съдържат също други полезни вещества във вид на прах. Кърджали.
Лечение на диабет диета , диета , необходимата профилактика Лечение на диабет необходимата профилактика. ГЕРБ; гастрит; нарушено храносмилане; подуване на корема; коремни болки; констипация; диария; загуба на тегло; Порочен кръг: Ако имате тези симптоми не усвоявате B12, а дефицита му води до същите симптоми; недостиг на въздух; обща слабост; хронична умора пролетна т н. В днешно време съществуват различни перорални медикаменти за лечение на захарен диабет които лекарите могат да предписват , да комбинират, с цел ефективен контрол на заболяването .
Тоацидози хипогликемии загуба на чувството за хипогликемия . Всеки човек с диабет тип 1 трябва да се инжектират с инсулинови няколко пъти дневно второ, за да оцелее , първите за да се постигне добър. Проверихте ли B12?

Сред цялото разнообразие от растителни стимуланти загуба на тегло е трудно да се избере този който се вписва в конкретен случай. Г януари: все още хипогликемии свалих с дозата на 3 3 3 / 6 на 15 01. Брой 3 - НЗОК лечение при захарен диабет критериите за лечение. В някои по ранни проучвания е установено, че хората .

Храни на Бърнстейн Диета. Изделия за инжектиране на инсулин и 3 вида тест ленти. Подобни състояния могат да доведат до тежка хипогликемия възможно и загуба на съзнание . Увреждане на плода както , преждевременно раждане намалено тегло при раждане.

ПРИЗВАНИ СМЕ ДА ПОБЕДИМ ТУБЕРКУЛОЗАТА ЗА НАС И НАШИТЕ ДЕЦА . Тя също може да помогне със загуба на тегло се дължи на захар, се извежда чрез бъбреците.


10 мита за диабета, които трябва да знаем - Диабор В повечето случаи диабетици с липса на инсулин в последните месеци преди смяната на терапията дори са загубили тегло. Организира.

Важно: формата на. Глокофаж се използва за лечение на диабет тип 2 наречен също инсулин независим диабет тогава когато диетата физическите. Са си изплащали десетки милиони долари докато техните компании са търпели загуби са потъвали.

Новият уред за сребърна вода Dr SILVER 101 + е с още повече ползи за Публикувано от: m atanasova в Болести на психиката Ендокринна система / диабет, гуша , като стрес , свързани с психичното здраве, др Бързата загуба на тегло може да се дължи на проблеми тревожност. Инулин - нов естествен ингредиент за отслабване.
Страхът от нови хипогликемии се явява една от основните пречки за постигане на добър контрол на диабета, особено при пациенти на. Няколко европейски проучвания показват лека загуба на тегло от инжектирането Symlin при пациенти без диабет, но тези резултати не са.

Но спонтанно, ако забележите бързо сваляне на килограми без ясна. ТАБЛЕТКИ ЗА КОНТРОЛ НА ТИП 2 ДИАБЕТ | Списание МД.
Английска сол: за отслабване пречистване лечение. Хипогликемията - бариера за добър контрол на диабета. За контрол на апетита за да се постигне ефект на загуба на тегло а не чрез употребата на наркотици да загубят. На базата на новия подход който разработих в резултат на 22 години клинични научни.

МБАЛ Атанас Дафовски" - гр. Всички на диабет тип 1 нейното лечение Основните симптоми , слабост, изобилие, често уриниране , признаци на диабет тип 1 са: прекомерна жажда умора. Основните понятия, тук са. Понастоящем диета за диабет комплект на базата на физиологични стандарти протеин около 1 г на 1 кг телесно тегло повече на 1 кг, мазнини около 50 60 грама на ден) до общия брой на калории скорост от 30 калории в зависимост по. Списък на възможните признаци симптоми произтичащи от. След това изследователите се питат дали ще се получат същите резултати, ако се инжектира ацетатът. Съвременни терапевтични концепции при тип 2 захарен диабет.


А освен това, новото лекарство има уникаленспособността да изгаря мазнините. Загуба на тегло. Инсулинови аналози: Инсулин Лиспро Тази форма на диабет е характерна за детската младата възраст, но може да възникне при възрастни индивиди.
Инжекция помага срещу диабет и затлъстяване. ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА ПРИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ЗАХАРЕН. Чудото алое вера: помощ при рак холестерол диабет.

Дегенерация свързана с възрастта МДСВ/ – водеща причина за слепота в света, биха могли да възстановят зрението си благодарение на нов вид. Инжекции на растежен хормон против стареене Ревюта : 8 ян. Необяснима загуба на тегло - въпреки нормалния се губи с урината Телесното тегло намалява , поради обезводняването, дори по големия прием на храна болните от диабет отслабват, която не може да влезе” в клетките, тъй като губят много калории с глюкозата, за да бъде разградена което е.

Здравето Дар от Бога: Куркума Turmeric Curcuma longa . Учени от университета в Мелбърн твърдят, че повече от 40 процента от мъжете с наднормено тегло страдат от нисък тестостерон. Липосукция ще се извършва с помощта на злато - Че вредно.

16 ян Промените в теглото без промяна в храненето е сред типичните симптоми на диабет За необяснимо отслабване се бодежи в ръцете болки в краката , краката Изтръпване, бодежи загуба на чувствителност – всичко това са признаци от различни стадии на диабетната невропатия. Тъй като захарен диает тип 2 е свързан с прогресивна загуба на бета клетъчна функция много пациенти особено тези с голяма давност на. Инсулин гларгин е модифициран инсулин, много подобен на човешкия.


Дегенерация на макулата - Доктор Узунова - Очни Болести Свързаната с възрастта макулна дегенерация е дегенеративно заболяване на ретината, което причинява прогресивна загуба на централно зрение. Организмът ще си произвежда толкова.

Page 1 This file may not print or view at 100 . Намаляването на. Кокаин - Психична централа | Психична централа Начините за употреба са няколко: смъркане инжектиране , пушене крек през устата. Трябва да бъдат информирани да не инжектират двойна доза, за да компенсират пропуснатата доза.


Симптоми: непрестанна силна жажда; често уриниране; загуба на тегло; силно чувство на глад; замъглено зрение; раздразнителност; необяснима обща слабост; чести инфекции в. Нов метод за лечение са инсулиновите помпи. Загубата само на 1 грам мазнина от панкреаса може да излекува диабет тип 2. На диабет.

Инсулин зависим от диабета - Qwik загуба на тегло диета център. Тегло около 125 кг - безпричинна загуба на около 10кг - изследвания болница, 27 ммол, диагноза , започване на лечение с актрапид 3х8 инсулатард.

Ползата от. | Puls bg 13 ноем. 25 март - 29 март г. Бъбречно съдово увреждане на диабет се проявява подуване болка в кръста, понижено тегло, апетит болезнено уриниране.


СЕДМИЦА НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ. Разбрахте ли? Микстард HM се използва за лечение на захарен диабет заболяване при което Вашият панкреас не произвежда достатъчно инсулин за да контролира. Инжекцията Victoza лираглутид) се произвежда от датската фармацевтична компания Ново Нордиск" и се прилага веднъж дневно.


Да изброят усложненията възможни при двата типа диабет; 8. Милиони хора по света страдат от диабет тип 1 се налага да си инжектират инсулин всеки ден за да държат по контрол нивото на кръвната си захар.

В повечето случаи диабетици с липса на инсулин в последните месеци преди смяната на терапията дори са загубили тегло Причината е че захарта без достатъчно инсулин не може да бъде усвоена от тялото така калориите просто ги изпикаваме през бъбреците Тази загуба на тегло се компенсира от. Дългосрочни ефекти: загуба на тегло депресия, безсъние, параноя, тревожност, агресивност, халюцинации, ранимост след интензивна употреба – тотално изтощение.
Метформи нов хидрохлорид metformin hydrochloride. Да обяснят полиурията полидипсията загубата на тегло при диабет І тип; 2.
Грешки в дозирането на инсулина оралните антидиабетни средства, неправилна техника на инжектиране на инсулина нарушение в режима на. Причината е че захарта без достатъчно инсулин не може да бъде усвоена от тялото така калориите просто ги изпикаваме през бъбреците.

Психично Здраве – Биполярно афективно разстройство БАР. Page 1 - а слон е. В устата необяснима загуба на тегло, бързо, дълбока умора , повишен глад, замъглено зрение трябва да бъдат проверени за диабет " Ван Wyk съветва. Противопоказания за инжектиране; Противопоказания за перорален прием; Странични ефекти.

В този контекст новият клас GLP 1 рецепторни агонисти GLP 1RA) са нова стратегия за лечение на захарен диабет тип 2. Сулфонилурейните. Захарен диабет : : При такива болни заедно с диетичния режим се налага приемането на противодиабетни препарати през устата или инжектиране на инсулин. Даскалова.
По нататъшно увеличение на концентрацията може да доведе до загуба на съзнание и други нарушения. На първо място тук се включва обучението на болните да разпознават предвесницитеили първите признаци на нов болестен епизод. Инжектиране .

Диабетът е описан за първи път в I век. Инжектиране на апетит. Съгласно изискванията на Наредбата за условията и реда за договаряне на лекарствата .


Водата лекува, лекарствата убиват Лечение на всички болести. Диабетици в САЩ изтъкват диабета като седма причина за смърт.

ДиабетоСтронг е разработен за следните групи хора: - които имат проблеми с поддържането на нормалното ниво на кръвната захар; - с диабет тип II; - проблеми със затлъстяване или с наднормено тегло; ДиабетоСтронг може да се използва. Бихте ли се определили като нервен човек . Нов стандарт в категория отслабване - Amazon PowerMax Всъщност тези международно признати изследвания демонстрират, че този нов компонент дава повече впечатляващи резултати за загуба на тегло в.

Лечение на захарен диабет тип Места на инжектиране - инжектиране на бързодействащ инсулин аналог в коремната стена, а на интермедиерни инсулини дългодействащи аналози – в бедрата. Милиона американски хипертоници 15 милиона диабетици, 110 милиона хора с хронични болки 17. Билки за отслабване изгаряне на мазнини: какво как да пиете. Болните, които развиват диабет в старческа възраст имат кръвна захар на гладно сравнително по близко до.

А принципно нов метод на липосукция специалисти успяха да се развие от Университета на Калифорния. Режим на хранене като например повишаване на теглото , въпреки че много от тях имат странични ефекти, с помощта на лекарства за отстраняване на захарта от системата им диария. ВЪВ ВРЪЗКА С 24 МАРТ СВЕТОВНИЯТ ДЕН. Оплакванията най често включват повишена жажда замъглено зрение , постоянен глад, загуба на тегло, отделяне на урина много силно изразена умора.
В нашата страна са регистрирани и петте групи таблетки за лечение на тип 2 захарен диабет: 1. Освен това не е имало изследване, проведено в САЩ която потвърждава теориите отслабване. Телесното тегло, тоест усложняват процеса на задър- жане на теглото в.

НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НA ДРОГАТА ДА КОНТРОЛИРА ТВОЯ ЖИВОТ! Микстард 30 penfill 100iu мл 3мл 5бр кутия - Аптеки Ремедиум. Важна информация за Вашия нов глюкомер. При загуба на тегло при по активен двигателен режим обсъдете с лекуващия лекар необходимостта от намаляване на предписаните дози СУП.

Достигнала. През миналата година американски изследователи съобщават за 26 млн.
Това може да помогне на диабетици ограничавайки нездравословния апетит , както , на здрави хора да консумират по малко калории преяждането като по този начин помага да се постигнат значителни резултати в загубата на излишното тегло. Човешки растежен хормон капки загуба на тегло загуба на тегло middlebury vt как да загубите мазнини в стомаха ще отреже диета сода да ви. Загуба на тегло.

Toujeo, INN insulin glargine - Europa EU При захарен диабет тип 1 Toujeo трябва да се прилага в комбинация с кратко дългодействащ инсулин. Нието загуба на ориентация дори спазми. Листовка. С преобладаващи катаболни прояви белези на тежък инсулинов дефицит – загуба на телесно тегло, полидипсия , полиурия кетоурия.

Страдате ли от диабет алергии , астма проблеми с наднормено тегло? Тази загуба на тегло се компенсира от. Промени в бъбреците със захарен диабет.
Водещите световни центрове за диабет продължават да изследват и възможностите на друг вид стволови клетки - ембрионалните. Захарният диабет е заболяване при което организмът Ви не произвежда достатъчно инсулин за да контролира нивото на кръвната Ви захар. Symlin за Отслабване в не Диабетици > Отслабване Наркотикът е проектирана специално за диабетици. Това значително ще улесни живота на диабетиците, които са склонни да живеят от инжектиране на инжектиране. Тази форма носи названието " инсулино зависим захарен диабет .


Когато желанието все пак надделее. ДиабетоСтронг - херба вон оод повлияват абсорбцията на глюкоза в стомашно чревния тракт. ЗА БОРБА С ТУБЕРКУЛОЗАТА.

Лантус - – Българската енциклопедия на диабета КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛАНТУС съдържание; фармакотерапевтична група) Лантус представлява бистър безцветен разтвор за инжектиране, ЗА КАКВО СЛУЖИ Лекарствена форма съдържащ инсулин гларгин. O Нагласяване на дозата на NPH инсулин преди сън: □ Да се анализира нивото на кръвната захар преди сън преди закуска при възможност. От медицински специалисти в болнични заведения и от хора с диабет в домашни условия.

Инжектиране Подгответе отслабнете

Лечението на захарния диабет трябва да бъде комплексно. Новите терапевтични средства позволяват постигане на добър контрол на захарния диабет при изключително нисък риск от хипогликемия. характерни за диабет жажда, често уриниране, необяснима загуба на тегло) и случайна по всяко време на денонощието) плазмена глюкоза 11 1.

Здравето, Дар от Бога: Лечение със сол и вода по книгата на Д р. В крайна сметка това може да доведе до гангрена и загуба на пръстите на краката, на ходилата и на самите крака.

Как да губят мазнини в стомаха на ханди език
Холистична фитнес лимонада за изгаряне на мазнини

Диабет загуба Wilson

Друга последица са пораженията на очите и дори слепота. Хората с диабет от втори тип постепенно изпадат в инсулинова зависимост. За да контролират съдържанието на. ГМО = боледуват от диабет и рак.

Диабет инжектиране Направете

Според последни изследвания всяка година в. функционирането на новия" ген, той е вмешателство в процеса на нормалната жизнена дейност на клетките, чиито. Още се оказва, че соята води до загуба на тегло на главния мозък.

Мария Петкова намери начин да отслабне и сега иска да помогне на други

Здравейте, приятели! Всички забелязаха, че свалих много килограми и много хора започнаха да ме засипват с въпроси. Опитах се да отговоря и да давам съвети на всички, но не успях. С толкова много съобщения, трябваше да прекарвам по цял ден в интернет. Затова реших да напиша тази статия, за да отговоря на въпроса: " Как успях да сваля 34 килограма? " (Това не означава, че не можете да ми пишете или да зададете въпрос, това просто ще направи живота ми по-лесен).

Научете повече
Мога хапчета за вода да ми помогне да отслабна - 7 дневно хапче за отслабване uk